KOMBİNLERLE SONBAHAR ŞIKLIĞINI YAKALA

sonbahar kombinleri

Sonbaharda havalar soğudukça katmanlı giyinmeye başlıyor ve yazın aksine daha çok parçayı kombinlemek durumunda kaldığımız için stilini ön plana çıkarmak isteyenlerin işi daha da zorlaşıyor. Eğer ikilemler arasında kalıyorsanız, dolabınızda sonbahar uygun koleksiyonlar ile doldurmaya başlayın: sweatshirt, Pantalon, Kazak, hırka ve jean. Bu parçaları beyaz gömlek, siyah etek gibi ürünler ile pratik olarak kombinleyebilirsiniz.

Size sonbaharda hem şık hem de içinde rahat edebileceğiniz 5 kombin önerisiyle geldik.

Beyazın Saflığı

Özellikle mevsim geçişlerinde tek başlarına giyilebiliniyor. Sonbaharda çok tercih elden kombin tamamlayıcı ürünlerin başında beyaz gömlek üzerine bej trençkotlar hafif serin geçen sonbahar günlerinize size şıklık katacaktır. Toprak tonlarıyla dilerseniz beyazın parlaklığını kırıp daha yumuşak geçişler yapabilirsiniz.

Her sezonTenis eteği hiç hızını kaybetmeden moda dünyasında varlığını sürdürmeye devam ediyor. Makosen, yakası geniş beyaz gömlek ve büyük boy sweatshirtlerle etek kombinlerinizi uzun çoraplarla tamamlayabilirsiniz.

Vazgeçilmez Etekler

Kadın giyimin en çok tercih edilen alt giyim ürünlerinden birisi de etek modelleri. Etek geçmişten günümüze moda dünyasında çeşitli moda akımlarında kendine yer buluyor. Fahion frends olarak sonbahar kombinlerinizde önemli rol oyanacak olan etekler sizler bekliyor.

Ekoseler

Klasik kumaş desenlerinden olan ekoseleri hem blazer ceketlerde hem de pantolon ve eteklerde tekrar görmeye başladık. Sade parçaları hareketlendirmek için tek parça ekoseler ya da takım olarak kullanabilirsiniz. Toprak tonlarında kullanacağınız ekoseleri sarı, kiremit rengi parçalarla ve altın renkli takılarla tamamlayabilirsiniz. Dökümlü kesim ekose blazer ceketleri boğazlı mini elbiselerle giyerek iddialı bir tarz oluşturabilirsiniz.

Derinin Muhteşem Cazibesi

Hem spor hem de şık kombinlerde kullanacağınız deri detayı tarzınızı farklı bir yere getirecektir. İnce askılı ve kıvrımlarınızı saran deri etek ve deri elbiseleri gece gezmelerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca soğuğu da keseceği için deri pantolon ve hafif trikoları beraber giyebilirsiniz. En trend deri parçalar için My Love Butik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Çizgili Kazaklar

Nostaljik havasıyla ve hemen hemen her parça ile eşleştirebileceğiniz bir parça olarak çizgili kazaklar tekrar trend oldu. Kot pantolon, havuç pantolon ya da deri pantolon farketmeksizin sizin kurtarıcı parçanız olmaya çizgili kazaklar aday görünüyorlar.

Etiketler: sonbahar kombinleri
Ekim 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR